Carla gaat stoppen met Pilates

Carla gaat per januari stoppen met haar Pilates lessen op de woensdagen. We vinden het super jammer dat ze weggaat, maar we gunnen haar ook wat meer rust. Een moedige beslissing. Lieve Carla, dank je wel voor alles. Super fijn dat je bij ons was, we blijven hoe dan ook verbonden!

Onderstaand stukje wil Carla graag met jullie delen:
Beste Yogahomers,

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier mijn Pilateslessen gegeven en ben ik dankbaar voor de fijne tijd die ik heb mogen ervaren als docent en collega bij the Yogahome.

Helaas heb ik de keuze gemaakt om te stoppen wat voor mij geen makkelijk besluit is geweest, aangezien ik heel graag bij dit liefdevolle team zou willen blijven zo ook bij alle geweldige trouwe Pilatesbeoefenaars.

Aangezien ik naast mijn andere werkzaamheden tegenwoordig ook nog mantelzorger ben, heb ik besloten om met de lessen op woensdagavond te stoppen.

Ik heb lang gewacht om dit besluit te nemen met name ook omdat ik zo graag met Francis en natuurlijk ook de andere collega’s dit voort zou willen zetten.

Onderdeel zijn van The Yoga home voelt voor mij als een warm bad en heb daarom telkens weer gekozen om toch door te gaan.

Maar nu ga ik het dan toch ECHT doen. Ik zal mijn lessen voort zetten tot eind december.

Ik wil iedereen bedanken die mijn lessen gestimuleerd en gewaardeerd hebben en zie jullie graag terug bij The Yoga Home!

Met een zoen xo

Carla Dekkers