Laden Evenementen

« Alle Evenementen

International Yoga Day weekend bij The Yoga Home

21 juni @ 19:00 - 23 juni @ 17:00

€10
International Yoga Day weekend

Op vrijdag 21 juni is het Internationale Yogadag ook wel Global Mala genoemd. Een mala heeft 108 kralen en deze wordt gebruikt om je met jezelf en met het grotere geheel te verbinden.
Om te vieren dat we yoga voor ons toegankelijk is geworden organiseren we drie dagen met verschillende activiteiten!

Op vrijdag 21 juni om 19.00u gaan we onder begeleiding van Euying en Leonie leren hoe we mandala’s kunnen tekenen. Mandala’s werken heel meditatief en het is een mooie manier om in contact te komen met je innerlijke wereld en je eigen creativiteit.

Op zaterdag 22 juni om 19.00u gaan we 108 keer de Gayatri mantra zingen met Leonie. Het zingen van de Gayatri Mantra beïnvloedt het fysieke lichaam, zuivert het emotionele lichaam, en brengt je bij je hart. Het is een mantra voor vrede en wijsheid voor iedereen.

Op zondag 23 juni om 14.00u gaan we 108 zonnegroeten in het park doen met Durga. Bij goed weer in het park bij het Van Maerlantlyceum en anders in de yogastudio. Iedereen kan hier op zijn of haar eigen manier aan meedoen en de innerlijke kracht ervaren.

Schrijf je in per activiteit voor een donatie van €10,00 of alle drie de activiteiten voor €25,00 via Yogibit, www.theyogahome.nl -> rooster of doneer contant ter plekke.
Nodig vrienden, familie en kennissen uit zodat we yoga met elkaar kunnen delen!

De donatie gaat naar de non- profit organisatie Dutch Love Revolution, check hun website www.dutchloverevolution.nl

Gegevens

Begin:
21 juni @ 19:00
Einde:
23 juni @ 17:00
Kosten:
€10

Locatie

The Yoga Home
Gestelsestraat 62
Eindhoven, Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

The Yoga Home
E-mail
info@theyogahome.nl
Bekijk de site van Organisator