Introductie in het gevoelssysteem

Met Leon van der Zanden

In 4 vrijdagen neemt Leon je mee in je gevoelssysteem en hoe je daarmee kan werken. Data zijn: vrijdag 9 september, 30 september, 11 november en 2 december van 19.30- 22.00 uur.

Alles wat wij elke dag (en nacht) meemaken gaat via ons gevoelssysteem. De gevoelscentra (chakra’s) in en buiten ons lichaam en de energie die van ons uitgaat (auralagen) zijn de basis van wat wij voelen en ervaren. Door daar de kennis over te vergroten en bewust mee te werken, vergroot je je bewustzijn.
Leon heeft als cabaretier geleerd zijn gevoelssysteem aan te wenden om zijn zaal te bespelen. Ook als Tv-presentator werkt hij bewust met zijn gevoel en energie om de kijkers thuis te bereiken en raken. Hij heeft zich zijn gevoelssysteem eigen gemaakt door de opleiding tot energetisch therapeut, door uitvoerig te werken met familie- en systeemopstellingen en door yoga.
In deze introductie leer je jouw gevoelssysteem kennen en er mee werken. Dit doe je door oefeningen, meditaties en door voor de groep te komen staan. Juist op die plek leer je het effect van contact maken vanuit je gevoel. Je zult meer impact ervaren. Bij jezelf en bij de mensen om je heen.

Mis het niet en boek snel je plek want dit is een unieke samenwerking met Leon en The Yoga Home! Reserveren kan hier

Leon van der Zanden