Over ons

Welkom bij The Yoga Home, misschien wel de leukste Yogaschool van Eindhoven! We bieden verschillende typen yogalessen aan voor elk niveau.

Om het pad van yoga voor een breed publiek toegankelijk te maken vinden wij gastvrijheid, persoonlijke aandacht en liefde erg belangrijk. Dat voel je tijdens en rondom onze lessen, de warme community, maar ook aan de fijne woonkamer in onze studio met zithoek, bibliotheek én ruilkast. Ohja en er is ook nog een douche 🙂

Bij The Yoga Home maken we graag ruimte voor spirituele verdieping. Daarom bieden we naar onze lessen verschillende retreats, workshops en kirtan muziek avonden aan. Diegene die nog een stapje verder willen zetten verwelkomen wij graag bij onze interne opleiding tot yogadocent.

Sinds 2021 is Durga de drijvende kracht achter The Yoga Home. Haar toewijding en liefde voor de yoga, ingegeven door diepe eerbied voor haar leraren, deelt ze vol enthousiasme met haar studenten. Bij The Yoga Home ervaar je niet alleen yoga; je ontdekt ook ware prema Bhakti, spirituele liefde, binnen in jezelf.

Voel je welkom en word deel van onze Yoga Sangha.

Namaste!

Achtergrond

The Yoga Home is als een familiebedrijf, geworteld in de visie van de oprichters, Francis & Mona. Na jarenlang toegewijd te hebben gezorgd voor hun yogastudenten, wilden ze hun studio overdragen aan een nieuwe generatie. Met liefde en zorg hadden ze in de loop der jaren een hechte gemeenschap van gelijkgestemde zielen opgebouwd.

In 2019 vonden ze in Durga de ideale opvolger. Durga, die wekelijks de yogalessen van Francis bijwoonde, voelde de roeping om iets terug te doen. De ‘goddelijke samenloop’ bracht beide partijen samen.

Wat volgde waren jaren van intense opleiding en persoonlijke transformatie voor Durga. Haar dienstbaarheid groeide, en ze ontdekte dat dit pad voor haar bestemd was. Francis herkende in haar de kwaliteiten die hij koesterde en plantte het zaadje van Bhakti in haar hart, met zorg en liefdevol water geven. Hij was haar eerste leraar die haar liet kennismaken met onvoorwaardelijke, pure, spirituele liefde – liefde voor de goddelijke vonk in ons hart.

Dit maakt The Yoga Home meer dan alleen een yogastudio; het is een plek waar je echt prema Bhakti, spirituele liefde, kunt ervaren en ontdekken binnen in jezelf. Durga, sinds 2021 de drijvende kracht achter The Yoga Home, put haar toewijding en liefde voor de studio uit haar diepe eerbied voor haar leraren. Alle liefde die ze van hen ontvangt, deelt ze graag met haar studenten.