Heleen

YOGA TEACHER

atha yogānuśāsanam

Now the exposition of yoga is being made 

 

 

– Yoga Sutras of Patanjali – 1.1

Yoga brought me the realisation that I am not my body, my mind and the pain that accompanied these. For this I am forever grateful and determined to bring the beauty of yoga to others. With kindness, compassion and gratitude, we can serve all.

Mijn yogapad begon in najaar 2019, toen ik besloot een proefles bij The Yoga Home te doen. Nadat ik in mijn topsport carrière een blessure had opgelopen, bleef ik last houden van chronische (hoofd-) pijn klachten. Ik bleef maar tegen de muur lopen in dit proces en besloot dat het tijd was om op een andere manier met mijn lijf om te gaan.

Na deze proefles is yoga niet meer weg te denken uit mijn leven. Francis heeft de basis gelegd voor mijn yogapad. Hij heeft me geleerd naar mijn lichaam te luisteren, met zachtheid en compassie. Durga Devi heeft me vervolgens laten zien wat de kracht is van bhakti yoga, de yoga van de liefde.

Eind 2023 werd het tijd om me verder te verdiepen en ben ik de Yoga Teacher Training bij The Yoga Home gaan volgen. Onder leiding van Martine van Zon, Durga Devi en Francis van Graafeijland heb ik mijn Vinyasa Teacher diploma behaald.

In mijn lessen neem ik je graag mee in een dynamische flow. Om tot het uiterste te gaan en dan te ontdekken dat je meer bent dan je lichaam en je gedachten.