Latoya

Yin Yoga Teacher

‘Yoga is the journey of the self, through the self, to the self.”


– Patanjali

Dit citaat benadrukt dat yoga een reis is van zelfontdekking en zelfoverwinning, waarbij je obstakels op het pad naar innerlijke groei overwint.

Yoga heeft mij enorm geholpen op mijn pad en heeft mijn leven veel meer betekenis gegeven.
In 2014 bevond ik me op een dieptepunt in mijn leven en besloot ik een ommekeer te maken.
Deze keuze leidde me naar het pad van zelfrealisatie en zorgde ervoor dat ik bewust begon te werken aan mijn welzijn.

Vanaf 2017 ben ik yoga gaan beoefenen en mijn reis nam een belangrijke wending in 2018, toen ik voor het eerst een inspirerende Jivamukti les van Francis en Mona bijwoonde.
Sindsdien is het zaadje gepland en is yoga een essentieel en verrijkend onderdeel van mijn leven geworden.

Bij The Yoga Home heb ik een prachtige community gevonden waar ik me thuis voel en veilig voel. Het is een plek waar ik kan groeien en verbinden met gelijkgestemden.
Door dagelijks mijn practice te doen en regelmatig deel te nemen aan lessen, voel ik me steeds meer verbonden met mezelf, mijn omgeving en het goddelijke. Yoga heeft me geleerd om op mezelf te reflecteren, om emotioneel in evenwicht te zijn, met stressvolle situaties om te gaan, angsten te overwinnen en meer te leven vanuit zachtheid.

Bij onze hartverwarmende Kirtan-avonden kan ik mijn liefde voor dans, muziek en zelfexpressie volledig tot uiting brengen. Niet alleen geniet ik er intens van, maar als onderdeel van Dutch Love Revolution streven wij ernaar om mensen met elkaar te verbinden. Het is onze passie om een liefdevolle gemeenschap te creëren waarin de kracht van muziek en expressie ons allemaal samenbrengt.

Als masseur ben ik sinds 2017 actief en blijf ik mezelf ontwikkelen. In 2022 heb ik de vakopleiding Shiatsu Therapeut afgerond en in 2019 heb ik mijn praktijk bij The Yoga Home mogen openen.
In mijn behandelingen wordt liefde, aandacht en rust ervaren. Vanuit veiligheid en diepe ontspanning, is heling en herstel mogelijk.
Ik heb geleerd dat het zorgen voor mijn lichaam en geest hand in hand gaat en deze filosofie weerspiegelt zich in mijn werk.

In 2022 voltooide ik de Yin Yoga teacher training bij Aranta Yoga.
Nu geef ik wekelijks Yin yoga lessen bij The Yoga Home, waarin ik de elementen van de Chinese geneeskunde integreer, zodat energie vrij kan stromen. Mijn liefdevolle aandacht staat centraal in zowel mijn lessen als massages.

Ik nodig je van harte uit om samen een zachte en verdiepende reis te maken door deel te nemen aan een Yin yoga les of een behandeling te boeken.

Je kunt contact met mij opnemen bij voorkeur via WhatsApp. Maar ook per e-mail, Facebook of Instagram.
Je bent zó welkom!