Rianne

Yin Yoga Teacher

‘Ver voorbij het pad van goed en fout,

meningen en oordelen,

is een open plek;

daar ontmoet ik je graag’

 

– Rumi

 
  • Rianne  is enthusiastic, sensitive and down to earth, her classes are caring, connecting and reflective.

Al heel wat jaren geleden maakte ik voor het eerst kennis met yoga. Ik was na de eerste les meteen enthousiast. Aanvankelijk volgde ik één les per week en dat werden er al vrij snel twee. Het duurde echter niet lang voordat ik dagelijks op de yogamat stond. Yoga heeft namelijk een enorme positieve invloed op mijn leven, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel. Door Yoga ervaar ik hoe prettig het is om minder in gedachten te zijn, maar meer bewust aanwezig te zijn in het hier en nu. Je leert naar binnen te keren en te voelen.

Het was voor mij dus een logische stap om me verder te gaan verdiepen. In 2017 volgde ik daarom de Yin Yoga docentenopleiding bij José de Groot en in 2021 de Yin Yoga en meridianen training. In 2018 voltooide ik de Ashtanga Intensive Teacher Training. 

Ik vind het belangrijk om mijn lessen op een rustige, warme, heldere en compassievolle manier te geven. Door persoonlijke aandacht gaan we samen op zoek naar jouw mogelijkheden. Ik bied je de ruimte om je bewust te worden van je fysieke sensaties, je grenzen, je emoties, je gedachten en de kracht van je ademhaling. Mijn doel is je te stimuleren tot het ontdekken, versterken, vertrouwen en bovenal het accepteren van jezelf. Je bent namelijk goed zoals je bent!