The Yoga Home Yurt

Nog even en onze eigen Yoga Home Yurt staat op groene natuurcamping BlueWoods in Liempde!

Daar, midden in het Groene Woud (op 20 minuten van Eindhoven), zijn Sylvia en Manfred begonnen een droom te verwezenlijken. Wij zijn super blij dat we mee mogen dromen en bouwen aan deze plek!

RETREATS

Vanaf juni 2021 gaan we op BlueWoods dag-retreats, weekend-retreats en workshops organiseren. In de BlueWoods boerderij is een yoga shala waar we yogalessen geven en voor buitenyoga is er een groot grasveld naast de boerderij. Wat denk je van een retreat waar je kunt overnachten in je eigen kampeermiddel, in een trekkershut of in onze yurt?

> Zet 18-19-20 juni maar alvast in je agenda voor de eerste Yoga Home retreat op natuurcamping BlueWoods! Meer info volgt. <

CAMPING

Op de BlueWoods natuurcamping zijn alle faciliteiten aanwezig. Er is een gezellige huiskamer, een terras met vuurplaats en er zijn verse groenten en fruit uit eigen moestuin. Je kunt douchen in het verwarmde douchehok of een plons nemen in de Dommel vlakbij. Het groene terrein met kwetterende vogels in oude bomen en omringd door niets dan natuur, maken het een magische plek.

THE YOGA HOME YURT

De warmte en geborgenheid van onze Yoga Home Yurt geeft een onvergetelijke ervaring. Dit gevoel wordt versterkt door de behaaglijke houtkachel in het hart van de yurt, de openslaande tuindeuren met uitzicht op de prachtige natuur, de serene inrichting en uitstraling van de yurt en de hangmatten in de bomen. Slapen doe je met je eigen slaapzak en kussen op onze futons, ‘s nachts kun je dan via de dakkoepel naar de sterren kijken!

OVERNACHTEN IN DE YURT

Wil je eens bijzonder en origineel (met maximaal 4 personen) overnachten in onze Yoga Home Yurt?

Prijzen vanaf 100 Euro per nacht; prijzen voor een (lang) weekend, midweek of week, in laagseizoen of hoogseizoen, zijn opvraagbaar.

Leden van The Yoga Home krijgen een speciale korting op de overnachtingsprijs!

Als je interesse hebt, stuur ons dan voor beschikbaarheid en meer prijsdetails een email met je aankomstdatum en verblijfsduur, het aantal personen, je naam en telefoonnummer en eventuele vragen: info@theyogahome.nl

Je kunt onze Yoga Home Yurt ook via de website van camping BlueWoods reserveren: www.bluewoods.nl

ADRES

Camping BlueWoods

Gemondesestraat 8

5298 NZ Liempde